Янукович прикриває скасування пільг ідеологічними законами

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.04.2011 16:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13831

Лідер партії “Батьківщина”, екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко вимагає від Кабінету Міністрів відкликати законопроект "Про гарантії держави щодо виконання рішень суду", наслідком прийняття якого для окремих категорій громадян буде скасовано соціальні пільги.

"Наша політична сила вимагає від Прем’єр-міністра Азарова, а цей законопроект якраз подав Азаров, відкликати, не ганьбитися, тому що цей законопроект навіть назвали цинічно – "Про гарантії держави щодо виконання рішень суду" і під цей закон скасовують пільги", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні журналістам після відвідання Генеральної прокуратури України, повідомляє її прес-служба партії.

Лідер партії "Батьківщина" обурена діями влади Януковича-Азарова.

"Взамін вони приймають Закон про червоний прапор, вони думають, що ветерани, яких, по суті, позбавили всього, будуть любити Януковича за те, що він повертає червоний прапор комуністичний. Я думаю, що такі бартери з боку влади говорять про крайній цинізм, який сьогодні влада демонструє, забираючи у людей останнє, але граючи на ідеологічних почуттях, на пам'яті людей, на ностальгії", - підкреслила вона.

Юлія Тимошенко повідомила, що поданий Кабміном на розгляд парламенту законопроект було розроблено за рекомендаціями Європейського суду з прав людини після розгляду ним позовів українських громадян до держави Україна.

"Люди, які знедолені, які сьогодні не отримують від цієї влади, те, що передбачено законом, звернулися до судів, в тому числі до Європейського суду, і отримали позитивне рішення. І цей закон нібито – на виконання позитивних рішень, але скасовуючи пільги. Це є тільки один з прикладів, як підміняються поняття. Те ж саме робиться, коли встановлюються пам’ятники Сталіну – відволікають увагу людей від справжньої біди, розрухи, від справжнього приниження", - резюмувала Юлія Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.