Столична прокуратура пояснила, в чому звинувачують Пилипишина

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 22.04.2011 17:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13832

Колишнього голову Шевченківської районної державної адміністрації Києва Віктора Пилипишина обвинувачують у незаконному відчуженні нерухомого майна.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Києва.

«Пилипишина звинувачують у перевищенні влади та службових повноважень щодо незаконного відчуження нерухомого майна, у зв’язку з чим столичній громаді було нанесено збитків на суму 15 млн. грн.», - сказали у прокуратурі.

Сьогодні ж Голосіївський районний суд Києва за поданням столичної прокуратури виніс постанову про затримання колишнього голови Шевченківської райдержадміністрації Києва Пилипишина з метою доставки його до судових органів для обрання міри запобіжного заходу у вигляді арешту.

Як повідомлялося раніше, 21 квітня Пилипишину було пред’явлено обвинувачення у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу.

Його обвинувачують у незаконному відчуженні нерухомого майна. «Пилипишина звинувачують у перевищенні влади та службових повноважень щодо незаконного відчуження нерухомого майна, у зв’язку з чим столичній громаді було нанесено збитків на суму 15 млн. грн.», - повідомляє прокуратура Києва.

Зараз Пилипишин перебуває у лікарні. За даними руху „Кияни передусім!”, біля його палати та у дворі лікарні чергують правоохоронці.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.