Справа Гонгадзе. У влади немає бажання шукати замовників вбивства

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 25.04.2011 16:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13833

Залучення екс-президента Кучми до справи Гонгадзе - це швидше помста, ніж тверде бажання дістатися до замовників вбивства, вважає Анатолій Гриценко.

Про це лідер партії Громадянська позиція сказав в інтерв'ю сайту "Фраза", повідомляє прес-служба політика.

На думку Гриценка, "при владі відсутня прагнення оголосити світові імена замовників вбивства журналіста".

"Можливо, я б повірив у щирість мотивів нинішньої влади, якщо б цей процес стартував ще рік тому. Зараз виходить, що вони цілий рік думали, коли краще залучити до справи екс-президента Леоніда Кучму і відновити цю справу", - сказав Гриценко .

Крім того, Гриценко зазначив, що якщо плівки Мельниченка у справі Гонгадзе будуть визнані справжніми, то доведеться розслідувати інші злочини і порушення закону, зафіксовані в розмовах, йдеться в повідомленні.

"Крадіжка бізнесу, корупція, стеження за людьми ... А до цього, судячи з матеріалів плівок, мали відношення і представники нинішньої влади", - додав Гриценко.

Як повідомлялося раніше, 21 березня порушили кримінальну справу проти Кучми. Він обвинувачується в перевищенні влади і службових повноважень, що призвели згодом до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе (ч.3 ст.166 Кримінального кодексу в редакції 1960 р.). Плівки майора управління Держохорони Мельниченка визнані речовим доказом у справі. Кучма перебуває під підпискою про невиїзд.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.