В Інтернеті з’явився ранній реліз Windows 8

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 26.04.2011 20:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13856

В Інтернеті з’явився ранній реліз операційної системи Windows 8. Друга тестова версія наступного покоління ОС Microsoft доступна на FTP-сервері спільноти BetaArchive.

Користувачі можуть завантажити збірку 6.2.7955.0, яка, згідно з неофіційною статистикою, стала першою в третьому циклі ранніх релізів Windows 8 (milestone 3).

Цей реліз включає так званий "стрічковий" інтерфейс Ribbon, а також працюючу систему папок, яка не була доступна в першому тестовому релізі Windows 8, що з'явився в Мережі на початку квітня.

Зараз Windows 8 знаходиться у стадії розробки, а інформація про дату виходу і основні особливості наступної версії ОС Microsoft не коментується.

Раніше у березні профільні техноблоги з посиланням на анонімні джерела уточнювали, що ранні версії Windows 8 були направлені для ознайомлення виробникам комп'ютерів.

Незабаром після цього в Інтернеті з'явилася інформація про деякі особливості Windows 8, зокрема, опубліковані скріншоти інтерфейсу, а також інформація про інтеграцію в ОС магазину додатків Windows App Store.

Офіційна програма бета-тестування "вісімки" поки не стартувала. Очікується, що вона з'явиться в 2012 році.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.