Томенко написав Могильову про підпали опозиційних підприємців

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 27.04.2011 10:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13862

Заступник Голови Верховної Ради, один з лідерів партії «Батьківщина» Микола Томенко направив звернення міністру внутрішніх справ Анатолію Могильову з проханням розібратися в ситуації, з непоодинокими випадками підпалів майна підприємців-прихильників опозиційних партій, зокрема в Черкаській області.

Про це повідомляє прес-слуюба партії.

У своєму зверненні віце-спікер нагадав, що впродовж останніх років на Черкащині почастішали випадки підпалів майна підприємців, які за дивним збігом обставин не є прихильникам владних політичних партій.

Він нагадав, що на минулому тижні засоби масової інформації повідомили про затримання злочинної групи, яка спеціалізувалася на вчиненні злочинів на замовлення, пов’язаних із навмисним знищенням майна, зокрема, на підпалах та нанесенні тілесних ушкоджень громадянам. У повідомленнях ЗМІ також йшлося про те, що під час досудового слідства було проведено близько 20 санкціонованих обшуків, під час яких зібрано матеріали, на підставі яких працівники міліції з санкції суду провели обшук за місцем проживання міського голови міста Золотоноша Черкаської області.

Водночас, Томенко зазначив, що випадки підпалів продовжуються. Він повідомив, що до нього надійшло звернення від приватного підприємця із Золотоніського району Черкаської області, який повідомив про умисний підпал орендованого ним магазину.

Томенко висловив сумнів у спроможності місцевих органів внутрішніх справ провести об’єктивне розслідування цього злочину, оскільки зусилля місцевої міліції поки не дали жодних результатів, а тому, на його переконання, МВС повинно забезпечити оперативне розслідування відповідних справ і притягнення винних до відповідальності.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.