Тимошенко порівняла владу зі шкідливим котом

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 28.04.2011 18:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13882

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко вважає, що реакція міжнародного співтовариства і підтримка громадян України стримують бажання діючої влади України притягнути її до кримінальної відповідальності на підставі сфабрикованих звинувачень.

"Шкідливий кіт давно застрибнув би на стіл і з'їв все, що там стоїть, якщо б не боявся. Мене вже давно посадили б за сфабрикованими нашвидкуруч справах, якби не боялися тієї частини українського народу, яка мене послідовно підтримує, і світового співтовариства, яке уважно стежить за подіями в Україні", - сказала Тимошенко в інтерв'ю журналу "Фокус", повідомляє її персональний сайт.

При цьому лідер партії "Батьківщина" не стала прогнозувати можливу перспективу її кримінального переслідування.

"Я до кінця не знаю, чи ризикнуть вони мене заарештувати, чи ризикнуть винести обвинувальний вирок. Знаю, що дуже хочуть. Вони багато чого сьогодні можуть, але не зможуть змусити мене боятися", - підкреслила вона.

За словами Тимошенко, основною причиною її кримінального переслідування є бажання влади виключити її з політичної діяльності.

"Їм важливо не допустити мене і мою політичну силу до наступних виборів, щоб повністю керовані суди винесли мені до виборів вирок. А з виборами вони розберуться по-іншому, підготувавши законодавство, яке повністю скасовує саме поняття чесних виборів", - заявила Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.