Московські поліцаї затримали жертв російської пропаганди

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 11.05.2011 10:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13946

Двоє учасників несанкціонованої акції, що протестували проти дій хуліганів у Львові, які 9 травня розтоптали вінок з російською державною символікою, затримані біля українського посольства.

Про це повідомило джерело в правоохоронних органах у середу

«Напередодні приблизно о 21:45 біля будівлі посольства України в Леонтійовському провулку, будинок 18, співробітники загону столичної поліції з охорони дипломатичних представництв за спробу проведення неузгодженого пікету затримали двох осіб», - сказало джерело.

Він зазначив, що при собі обидва затриманих мали плакат з написом: «За наших старих вуха відріжемо».

Крім того, молоді люди роздавали перехожим листівки аналогічного змісту, а також намагалися запалити фаєри.

Затримані були доставлені в ОВС по Тверському району, де стосовно них були складені протоколи про адміністративне правопорушення за несанкціонований пікет.

Як повідомлялося раніше, 9 травня, під час провокації, влаштованої комуністами та проросійськими партіями, у російських дипломатів дорогою на Пагорб Слави у Львові відібрали і розтоптали вінок, який генконсул РФ Олег Астахов намір покласти на військовому кладовищі. Крім того, присутні на Пагорбі Слави ветерани та представники громадських організацій скаржилися, що дорогою хулігани зривали з них георгіївські стрічки і обзивали лайливими словами.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.