До Луценка не пускають ні нардепів, ні дружину, ні адвоката

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.05.2011 16:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13956

Депутати Верховної Ради Юрій Гримчак і Тарас Стецьків намагаються пройти в палату, де знаходиться Юрій Луценко.

В той же час охорона відштовхує депутатів і журналістів, які прибули на місце події, повідомла прес-служба "Народної самооборони".

Дружина екс-міністра внутрішніх справ Ірина Луценко буде продовжувати вимагати від посадових осіб Генеральної прокуратури видати їй дозвіл на побачення з чоловіком в лікарні, де він зараз перебуває.

За словами Ірини Луценко, сьогодні вона розмовляла зі слідчим по справі Сергієм Войченком, якому подала відповідне клопотання. Войченко попросив її зареєструвати папери безпосередньо в центральному апараті Генпрокуратури на вул. Різницькій. “Я зареєструвала. Приїхала, привезла копію, він протримав мене близько півтори години тут біля входу (до Головного слідчого управління ГПУ на вул. Борисоглібській), побачив цю заяву і спробував мені відмовити отримати цей дозвіл, мотивуючи це тим, що він має звернутись до лікарів, які мають надати дозвіл на те, щоб я відвідувала хворого”, - заявила пані Ірина.

Ірина Луценко вважає, що таке затягування з видачею дозволу можна пояснити тим, що стан здоров'я Юрія Луценка набагато гірший, ніж говориться в повідомленнях ГПУ.

Як повідомлялося раніше, що Юрій Луценко знаходиться в міській клінічній лікарні швидкої допомоги з вчорашнього дня, однак Генпрокуратура не повідомляє правдиву інформацію про стан його здоров'я і не дає можливості відвідати його адвокатам та дружині, яка має статус громадського захисника.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.