Блакитні тенденції в уряді: в Україні легалізують одностатеві шлюби?

Автор/джерело -  © ForUm



Дата публiкацiї - 9.11.2006 10:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1396

Міністерство України у справах сім'ї, молоді і спорту пропонує винести на суспільні слухання легалізацію одностатевих шлюбів.

І яким же буде плід такого “кохання”?

Про це мовиться в письмовій відповіді заступника молодіжного міністра Тетяни Кондратюк на Відкритий лист керівників громадських і благодійних організацій геїв і лесбіянок України.

На думку Кондратюк, перед Україною стоїть завдання розробити «державне ставлення до реально існуючих різних форм подружнього співжиття».

«Зокрема, потрібно враховувати необхідність легалізації одностатевих шлюбів на увазі прийнятих міжнародних документів, у яких з визнанням таких шлюбів зв'язується можливість входження в європейське співтовариство», – мовиться у відповіді Кондратюк, передає «Новий Регіон».

За її словами, міністерством спільно з іншими центральними органами виконавчої влади розроблено проект постанови Кабміну «Про затвердження Державної програми підтримки сім'ї в 2006-2010 роках», заходами якого передбачено внесення змін у чинне законодавство України.

«Проте для повного і глибокого вивчення громадської думки з приводу визнання Україною законності одностатевих шлюбів і легалізації цивільного партнерства для людей гомосексуальної орієнтації вважаємо за доцільне винести дані питання на суспільні слухання», – пише Кондратюк.

В той же час Кондратюк констатує, що в Україні до гомосексуалістів відносяться з упередженням.

Від "Аратти": Ну, якщо в Україні ще присутня здорова реакція на хворі тенденції "ліберастичного" суспільства, які пані Кондратюк називає "упередженими", то для нації ще не все втрачено. Чи пані Кондратюк невідомо, що одностатеві шлюби - деструктивний шлях розвитку людства?

А прихильникам "кольорових" стосунків варто пригадати біблейську історію про Содом і Гоморру.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.