Дружина таки прорвалася до Юрія Луценка

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 12.05.2011 14:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13966

Дружина екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценко Ірина після побачення з чоловіком в лікарні заявила, що він виглядає втомленим, але не зломленим.

Вона розповіла, що Юрію Луценко голодує вже 21-й день і втратив 20 кг ваги, йому стає все гірше, він дуже виснажений і тому майже не встає з ліжка. “Луценко безсилий, але тримається”, - сказала вона, додавши, що всі повідомлення Генпрокуратури про стабільний стан здоров'я — брехня.

Ірина Луценко сказала, що лікарі її чоловіка постійно тримають на крапельницях і поки не готові сказати, скільки ще він пробуде в лікарні.

В палаті, де знаходиться Юрій Луценко, цілодобово чергують 4 міліціонери, на вікні і дверях палати — ґрати, а в самому відділенню гострих отруєнь перебуває понад 20 спецназівців в масках. Саму Ірину Луценко при вході обшукали ретельніше, ніж під час побачень з чоловіком в СІЗО, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

Ірина Луценко зазначила, що на сьогодні захист так і не отримав ні від Президента, ні від Генпрокурора відповіді на звернення щодо зміни запобіжного заходу. “Їхнє бажання помсти закриває їм і совість, і розум. Вони хочуть довести, що на них немає управи. Але Луценцо — не зламається”, - заявила вона, додавши, що навіть в такому стані він намагається жартувати: “Каже: одна користь від конвою — пускають на процедури без черги”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.