Луценко попередив ГПУ, що відмовиться від води і ліків

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 13.05.2011 19:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13988

З 13.45 до 15.40 – таке часове обмеження встановила Генпрокуратура для зустрічі із чоловіком дружині екс-міністра внутрішніх справ Ірині Луценко на сьогоднішню п’ятницю.

Вона повідомила, що слідчий Генпрокуратури, в порушення статті 48 Кримінально-процесуального кодексу України, видає дозвіл на побачення з чоловіком виключно на один вказаний у дозволі день.

Окрім того, у дозволі вказується, що допуск захисника надається виключно «за умови погодження з медичними працівниками, керівництвом конвойного полку служби міліції і виконання вимог інструкцій щодо охорони взятих під варту осіб».

Аби дочекатися такого «широкого жесту», дружині доводиться добу чекати, поки «незалежний працівник прокуратури» слідчий Войченко узгодить дане питання із власним керівництвом, повідомляє прес-служба «Народної самооборони».

Окрім того, в інструкції для побачень вказано, що «відповідно до висновків лікарів тривале побачення може негативно вплинути на стан здоров’я підзахисного».

«Невже побачення із дружиною у палаті, яку охороняють двадцять замаскованих «беркутівців», є загрозою життю?!», - обурилася пані Ірина.

Натомість Юрій Луценко сьогодні заявив, що у разі, якщо сьогодні його дружина і захисник Ірина Луценко не отримає дозвіл на побачення із ним у суботу, неділю та понеділок, він відмовиться не лише від вживання води, але й від усіх медичних процедур – ліків, крапельниць та консультацій лікарів.

Нагадаємо також, що сьогодні у парламенті заступник Генпрокурора вчергове звітував про «досягнення ГПУ» у справі Луценка.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.