Паніка у Севастополі

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 9.11.2006 12:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1399

Сьогодні з ранку у м. Севастополі місцева влада звенулася до громадян із проханням не вживати у їжу водопровідну воду. Наразі про причини такого звернення нічого не відомо. Містом поповзли чутки.

У торговій мережі Севастополя сьогодні зранку за одну годину розкупили практично всю питну воду у зв’язку з офіційною інформацією про непридатність водопровідної води для приготування їжі.

Від 7-ї ранку Севастопольська державна регіональна ТРК пускає в ефірі рядок-оголошення, що „у зв’язку із сильними опадами і паводком на річці Чорна питна вода у водопровідній системі міста Севастополя тимчасово непридатна для приготування їжі і пиття”. Рекомендовано „використовувати воду лише в технічних цілях”. В інформації зазначається, що це стосується мешканців Балаклави, Корабельної сторони проспекту Перемоги (Нахімовський район), міста Інкерман, Ленінського і Гагарінського районів, що охоплює більшу частину міста.

Вже близько 8-ї ранку питної води у тарі об’ємом 5 літрів у магазинах не можна було купити, а пізніше - і в меншій тарі, у продажу залишилася лише газована мінеральна вода. „Водний” ажіотаж в магазинах міста триває.

Паніці сприяє й те, що вночі та зранку по місту дуже швидко поширюються чутки про начебто потрапляння в річку Чорна отруйної рідини "фенол". За іншими чутками, у воду потрапило ракетне пальне.

В управліннях з надзвичайних ситуацій (міськдержадміністрації і МНС по Севастополю) подробиць не повідомляють. У прес-службі Севастопольської міської державної адміністрації повідомили, що наразі „йде велика нарада з цього питання” під керівництвом голови Севастопольської міської державної адміністрації Сергія Куніцина.

Наразі очевидно, що совєтська система у місті “слави російських моряків” працює у найкращих комуністичних традиціях - влада брутально порушує право українських громадян на правдиву інформацію. А оскільки це стосується здоров'я десятків тисяч громадян України, то у подібних діях місцевої влади вже присутні ознаки кримінального злочину.

Проте, за сталою традицією, і столичні й місцеві правоохоронці зберігають олімпійський спокій і вірність клановій чиновницкий системі. А відтак, виникає питання: чи розповсюджується дія українських законів й державного керівництва на місто Севастополь? Чи там чекають вказівок із Москви?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.