Луценко вже майже не встає з ліжка

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.05.2011 22:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13995

Дружина лідера “Народної самооборони” Ірина Луценко відвідала сьогодні чоловіка у тюремному блоці лікарні.

«Юра піднімається з ліжка лише у разі крайньої потреби».

Про це заявила дружина екс-міністра Ірина Луценко, яка відвідала його сьогодні у лікарні швидкої допомоги, повідомила прес-служба партії.

За словами І.Луценко, на сьогодні її чоловік втратив у вазі 21 кг, знову з’явився запах ацетону.

«Він відчуває постійні запаморочення, втрачає координацію руху. На вечір у чоловіка вже два дні підвищується температура тіла», - додала дружина екс-міністра.

«Якщо ще вчора він спокійно говорив, хоча й хриплим голосом, то сьогодні я його вже ледь чула. Йому важко говорити, я вже не кажу про перегляд телевізора чи читання книжок. Його організм повністю виснажений і змучений», - наголосила Ірина Луценко.

Вона також додала, що фото її чоловіка вмить би розвіяло всі коментарі прокуратури про стабільний стан здоров’я Юрія Луценка. «Чому вони бояться показати його всім? Він зараз – це доказ злочину, який чинить влада проти нього!», - заявила дружина екс-міністра.

Маючи погані передчуття і через відсутність правдивої інформації про здоров’я чоловіка, у понеділок І.Луценко вже зранку о 10 годині планує відвідати у лікарні Юрія Луценка.

Нагадаємо, що сьогодні вже 24-й день голодування, яке оголосив Юрій Луценко на знак протесту проти незаконного утримання його під вартою.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.