“Орли Могильова” твердять, що підприємців “Лісового” гамселять законно

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 16.05.2011 10:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13997

У Києвi на ринку бiля станцiї метро «Лiсова» здiйснюють демонтаж незаконно встановлених малих архiтектурних форм.

Про це заявив начальник центру громадських зв’язкiв ГУ МВС України в Києвi Володимир Полiщук.

В iнтерв’ю ЗМІ вiн повiдомив, що спiвробiтники пiдприємства «Київблагоустрiй» зносять п’ять лоткiв на Броварському проспектi на виконання припису прокуратури. «Є незадоволенi пiдприємцi. Була спроба перекрити Броварський проспект, але пiдприємцям це не вдалося», – повiдомив Полiщук.

Вiн додав, що на мiсцi забезпечують правопорядок близько 100 мiлiцiонерiв. Наразi жодних iнцидентiв немає.

Директор ринку (пiдприємство ТОВ «Форест груп») Олег Юзьков заявив, що у ринку є всi документи на встановлення кiоскiв, крiм того, є також судове рiшення про законнiсть функцiонування ринку. За його словами, позивачами з цього судового рiшення були прокуратура Деснянського району i прокуратура мiста, тому вони мали бути обiзнаними щодо законностi.
О п’ятій годинi в понеділок на ринку «Лiсовий» розпочався демонтаж торговельних місць; пiдприємці знали про цей намiр i всю нiч провели на ринку.

Станом на 8:30 понедiлка було демонтовано п’ять кiоскiв, якi перебували за територiєю ринку з боку Броварського проспекту, але належали до нього. За словами пiдприємцiв, демонтаж проводили представники правоохоронних органiв. При цьому пiдприємцi вчинили опiр, близько десяти осiб зазнали поранень, їх забрала швидка допомога.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.