Над Ужгородом кілька хвилин кружляв НЛО

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 16.05.2011 13:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14003

Вчора, 15 травня, ввечері в небі над Ужгородом зафіксували невпізнаний літаючий об’єкт. Він складався із трьох червоних ліхтариків. Висів над містом близько 5 хвилин.

"О пів на одинадцяту вечора я вийшов на балкон й побачив у небі три червоні шари, - розповів Олексій Нечаєв із мікрорайону "Шахта". – Вони висіли у вигляді трикутника на відстані приблизно 12-14 кілометрів від Землі. Виглядали малими. Кружляли над мікрорайоном близько 5 хвилин. Після чого один червоний шар вирвався вперед і зник за лісом у напрямку Анталовецької телевежі. Решта два полетіли слідом".

Олексій із дружиною спробували зафіксувати НЛО, зробили кілька кадрів мобільним телефоном. Однак фото не вийшло.

Востаннє НЛО на Закарпатті бачили торік у жовтні. Тоді в місті Мукачево місцевий житель Віталій Герасимов помітив у вечірньому небі чотири яскраво-червоні шари, які кружляли у формі чотирикутника. За кілька хвилин три шари зникли, один зникав поволі, змінюючи свою яскравість.

"За останні 10 років на Закарпатті було зафіксовано близько двадцяти повідомлень про появу НЛО, - зазначив закарпатський уфолог Ярослав Сочка. – На жаль, останнім часом у моду ввійшли так звані китайські ліхтарики, які випускають у небо під час різноманітних святкувань. Тому, не виключено, що багато людей можуть сприймати їх як НЛО".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.