Власник “НОРДА” подарував своєму племіннику на весілля “Бентлі”

Автор/джерело -  © “Острів”



Дата публiкацiї - 16.05.2011 17:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14009

Роман Ландик, який є сином народного депутата України Володимира Ландика, отримав від свого дядька, теж народного депутата України Валентина Ландика в подарунок на весілля - автомобіль “Бентлі”.

Про це написав у своєму ЖЖ російський актор Станіслав Садальський.

Дружиною Романа (1974 року народження) стала Ганна Тукіш.

"Ромка - 74 року народження, думав ніколи не одружиться ... і на тобі, зустрів Ганну Тукіш ... Весілля було бомбове, були перші особи України... попросили їх не фоткати. Я підкорився ...", - пише у своєму ЖЖ С. Садальський.

Актор зауважує, що найскромнішими подарунок на весіллі стала нитка величезних перлів.

"Найскромніший подарунок - нитка величезних перлів від Юлі, а нескромний - автомобіль "Бентлі" від дядька, - депутата Ради, Героя України, Валентина Ландика", - пише С. Садальський.

Нагадаємо, Валентин Ландик є головою правління АТ "НОРД"

Весілля пари пройшло в заміському гольф-клубі міста Луганськ "Тифліс", охорону вечора здійснювала "охорона з кулеметами".

"Виписали кухаря з Італії. Під шовковими білосніжними шатрами ... море випивки, гори делікатесів. І величезні натовпи охорони з кулеметами. Коли стемніло ... був естрадний концерт з українськими та західними виконавцями. Коли заспівала Агілера, я пішов шампань", - розповідає про події вечора актор.

"З приводу весілля краще всього сказали офіціанти: - Ми багато працюємо на ВІП-вечірках. Всі вони, як правило, бездушні! А тут видно, що є любов і дуже хороші люди тут зібралися. Я теж так подумав! Хай щастить!", - резюмує С. Садальський



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.