Нардепи-регіонали вже говорять від імені опозиції?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 17.05.2011 12:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14018

“День гніву” став днем ​​розчарування для опозиції, вважає нардеп Ельбрус Тадеєв.

Спілкування з регіоналів з народом 14.05.11 р.

Про це повідомила прес-служба Партії регіонів.

«День гніву» став днем розчарування для опозиції. Організатори цього заходу обіцяли багатотисячну акцію протесту, а реально змогли зібрати лише пару сотень чоловік, і те - не дуже «розгніваних». Це свідчить про те, що думка опозиції розходиться з думкою народу. Люди їх не підтримують», - заявив депутат.

Він також додав, що галас, який роздувають опозиціонери навколо цієї нечисленної акції протесту, кажучи про те, що нібито правоохоронці переслідують мітингуючих, абсолютно безпідставний.

«Всіх затриманих того ж дня відпустили, і найголовніше - ніхто не постраждав. На акції були присутні деякі опозиційні депутати, але і вони без особливого ентузіазму брали участь в «Дні гніву», - відзначив Тедєєв.

«Вже неодноразово говорилося про те, що опозиціонерам слід було б припинити займатися невдалим піаром і внести конструктивні пропозиції по розвитку країни. Вони ж намагаються працювати на рейтинг, але і це у них погано виходить», - резюмував парламентарій.

Конкретний базар у залі парламенту

Замість післямови. Зрозуміло, що кожна людина скаладє своє суб'єктивне враження від побаченого. Проте, нам було б цікаво, аби парламентар поглибив свою думку і розповів нам, виборцям, наприклад, про те, чому міліція перешкоджала громадянам йти на оту малочисельну акцію протесту?

Чому, якщо вірити словам народного обранця, оця невдала акція була заборонена судом? Чи правда, наприклад, те, що один з його колег координував дії міліції?

До речі, ми, перебуваючи також на місці події, не почули, щоб виборці казали нардепам-регіоналам компліменти і слова подяки, а навпаки. Хоча дійсно, громадяни в нас культурні - у розмовах із нардепами не дозволяли собі хамства. Напевно виходячи з цього, пан Тадеєв і зробив такі висновки. Адже ми знаємо і неодноразово бачили, як він і його колеги «базарять конкретно» із опонентами.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.