Чергова бійка недоторканних. Комуніст, перший віце-пікер Мартинюк явив народу зразок передової культури

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 18.05.2011 16:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14046

У Верховній раді сталася бійка між напродним депутатом Олегом Ляшком і першим віце-спікером Адамом Мартинюком.

Бійка виникла у сесійній залі після того, як під час обговорення одного з питань позафракційний Ляшко підійшов до головуючого першого віце-спікера з проханням надати йому слово для виступу.

Мартинюк відмовився це зробити, оскільки за регламентом Ляшко не мав права виступати, бо не був записаний на виступ.

Ляшко почав ображати Мартинюка, зокрема, назвав фарисеєм. Мартинюка це образило, він схопив Ляшка руками за горло і перекинув його через дверцята до президії.

До них підбігли депутати від КПУ і Партії регіонів і припинили бійку.

Пізніше, закриваючи сьогоднішнє засідання ВР, перший заступник голови Верховної Ради Адам Мартинюк вибачився перед виборцями за сьогоднішній інцидент з народним депутатом України Олегом Ляшком.

Мартинюк вибачився за те, що не стримався через "нахабство" Ляшка.

Мартинюк зазначив, що "цьому колись треба крапку ставити".

"Ви не все, на щастя, чуєте, що витворяє цей народний депутат, коли приходить до того, хто головує на засіданні. Він переходить будь-які межі", - наголосив перший заступник голови ВР.

Мартинюк сказав: "Я думаю, що він (Ляшко – ред.) до нас не буде наближуватись".

Від “Аратти”: Як бачимо з поведінки недоторканого комуніста-нардепа, він ані скільки не усвідомив, що, насамперед, порушив закон. За подібне правопорушення його виборець, звичайний громадянин, отримав би термін тюремного ув'язнення.

Проте, недоторканній "еліті", як бачимо - дозволено все. І якщо один з керівників парламенту, державний службовець високого рангу, Мартинюк дозволяє собі таке щодо своїх опонентів - колег-нардепів, то не важко уявити, що він може собі доволити або дозволяє щодо біомаси, тобто простих громадян України.

І тут, власне, нічого дивного. Адже його рідна комуністична партія була у недалекому минулому натхненником і головним виконавцем винищення мільйонів людей, створення концтаборів та газових душогубок, реалізації політичних зачисток-Голодоморів.

Дивно інше: чому досі комуністи, руки яких по лікоть у крові народу, не тільки не відповіли перед судом народу за свої злочини, а й засідають у парламенті і публічно являють народу зразки "високої комуністичної культури"?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.