На Закарпатті підпалили авто редактора опозиційної газети

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 18.05.2011 18:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14049

У ніч із вівторка на середу на Закарпатті невідомі підпалили автомобіль редактора приватної газети, тижневика “Чорна Гора” Володимира Мочарника. Вогонь повністю знищив салон авто та два колеса.

Пожежа виникла по другій ночі на вулиці Островського у райцентрі Виноградів. Автомобіль "Жигулі" дев'ятої моделі стояли у дворі приватного будинку, де мешкає редактор.

"Я з дружиною й донькою знаходився в будинку, - розповів Володимир Мочарник. – Прокинувся від вибуху. В той момент авто вже палало. Поки приїхали рятувальники, машина згоріла. На щастя, вогонь не дістався стіни будинку, хоча відстань була всього півтори метра".

Редактор газети пов'язує підпал із своєю журналістською діяльністю.

"Газета опозиційна. Бо пишу все, що відбувається зараз. Тому мене не всі люблять. А проведення акції "День гніву", яку я організовував у райцентрі, думаю, було останньою краплею. Конкретно нікого не підозрюю, тільки тому, бо нікого не впіймав "на гарячому", - сказав він.

Газета "Чорна Гора" виходить із 1997 року. Зараз її наклад 1500 примірників. Розповсюджується на території Виноградова та району, продається і в деяких сусідніх районах області.

Міліціонери оглянули двір та автомобіль, ведуть слідство.

У 2003 році в будинок Володимира Мочарника хтось кинув вибуховий пристрій. Тоді він не вибухнув.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.