Луценко не припинятиме голодування попри погіршення здоров’я

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.05.2011 20:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14052

Лікарі фіксують у Луценка нові враження організму через голодування.

Вчора, коли влада вчергове заявила про стабільний стан Луценка, лікарі виявили у нього запалення стравоходу, більше 20 ерозій та виразку дванадцятиперсної кишки, полікістоз жовчного міхура. Невропатолог зафіксував порушення функцій судин головного мозку.

Про це повідомила дружина екс-міністра Ірина Луценко, яка відвідала свого чоловіка у лікарні швидкої допомоги, предає прес-служба «Народної самооборони».

«Юрій Луценко просив передати подяку всім, хто турбується про його життя та здоров’я», - додала Ірина Луценко.

Дружина додала: «Нажаль, чоловік так і не отримав жодної – ні позитивної, ні негативної – відповіді від Генпрокурора. Проте і без письмової відповіді все ясно».

«На днях Генпрокурор своїм особистим рішенням змінив рішення слідчого ГПУ щодо керівника фракції Черновецького і змінив йому арешт на підписку. Луценко не крав пів-Києва, але його арешт незмінний з точки зору ГПУ. Тепер – слово за судом», - наголосила Ірина Луценко.

«В Україні немає Генпрокуратури, яка б діяла за законом. Генпрокурор Пшонка не спромігся навіть дати письмову відповідь на численні запити та заяви від мого чоловіка», - додала дружина екс-міністра.

«Я не припиняю голодування. Я хочу показати, що я боротимуся далі. Тепер своє слово має сказати суд», - процитувала слова Юрія Луценка його дружина.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.