Україна для людей. Резиденції Януковича перебудовують, а гарант може переїхати у Київ

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 20.05.2011 14:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14064

У червні і липні 2011 року Державне управління справами при Президентові України Вікторі Януковичу проведе масштабні закупівлі робіт з будівництва комплексу будівель в центрі Києва і за межами столиці для прийому вищих посадових осіб іноземних делегацій.

Як повідомили виданню Дело в Адміністрації Президента, вже в наступному місяці Державне управління справами проведе закупівлю будівельно-монтажних робіт зі створення житлового комплексу для прийомів вищих посадових осіб іноземних держав у заміській резиденції Залісся.

Нагадаємо, саме тут у минулому році глава держави відсвяткував своє 60-річчя. Напередодні минулорічного святкування на території Залісся було в стислі терміни побудовано вертолітний майданчик.

Крім Залісся, велике будівництво заплановано і в київській резиденції Януковича. У червні-липні Держуправління справами Президента проведе закупівлю проектно-вишукувальних та будівельних робіт зі створення комплексу будівель в державних резиденціях, розташованих у кварталі вулиць Грушевського, 20 / 1 та Липської, 4 у Києві.

Як уточнюють в Адміністрації Президента, комплекс будівель буде призначений для прийому вищих посадових осіб іноземних держав.

Як повідомлялося раніше, у минулому році заступник голови Адміністрації Президента Ганна Герман повідомила, що розглядається можливість переїзду Віктора Януковича в одну з будівель в центрі Києва, щоб його кортежі не створювали труднощів київським автомобілістам і пасажирам. За даними ЗМІ, саме резиденція на Липській, 4 повинна була стати новим місцем проживання глави держави.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.