У столиці пограбували офіс ВО “Свобода”

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.05.2011 15:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14066

У ніч з 19 на 20 травня 2011 року було пограбовано офіс Київської міської організації Всеукраїнського об’єднання “Свобода”, що на Богдана Хмельницького, 59-В.

За попередніми даними, з офісу викрадено тільки оргтехніку та партійну документацію, зокрема, посвідчення журналістів газети ВО "Свобода", повідомила прес-служба партії.

Партія розцінює цей злочин у контексті системного.

Замість того, аби розслідувати інцидент, правоохоронці мали нахабство звинувачувати київських свободівців у інсценуванні нападу на свій офіс. Всеукраїнське об'єднання "Свобода" вимагає від правоохоронних органів України, замість здійснення політичних репресій та переслідувань, – займатися розслідуванням злочинів.

"Коли трапився напад на київський офіс Партії регіонів, правоохоронці допитали сотні осіб, провели десятки слідчих дій із залученням великої кількості працівників міліції. Вимагаємо від правоохоронних органів у найкоротший термін об'єктивно розслідувати напад на офіс Київської "Свободи", інші інциденти і покарати винних у їх здійснені", – прокоментував голова Київської міської організації ВО "Свобода" Андрій Іллєнко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.