Свобода бізнесу розповсюджується тільки на одну партію?

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 24.05.2011 15:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14105

У Сєвєродонецьку (Луганська область) взялися за сім´ю депутата від «БЮТ-Батьківщина», щоб той зменшив свою опозиційну вдачу. Якщо депутат не припинить говорити правду - бізнес його сина перестане існувати.

Про це повідомила голова Луганської обласної організації партії ВО «Батьківщина» Ірина Веригіна.

За її словами, на депутата Сєвєродонецької міської ради від «БЮТ-Батьківщина» Сергія Самарського чинять тиск чиновники з мерії у зв´язку з його професійною діяльністю - створенням інформаційно-аналітичного сайту «Сєвєродонецькі пристрасті».

«У Сергія Самарського є син, який займається дрібним бізнесом у сфері торгівлі. Чиновники з міськради Сєверодонецька вирішили діяти найбільш підступним способом: щоб батько припинив опозиційну активність - натиснути на сина, використовуючи всю міць бюрократичного апарату. Синові пред´явили претензії, нібито він веде свій бізнес з порушенням усіляких норм, в тому числі громадського порядку. Причому одна з висунутих претензій анекдотична - його продуктовий кіоск не обладнаний громадським туалетом», - говорить Веригіна.

Голова Луганської обласної організації партії ВО «Батьківщина» наголошує, що головна причина такої активізації чиновників з мерії Сєвєродонецька та особисто міського голови В. Казакова пов´язана з тим, що вже кілька місяців на сайті «Сєвєродонецькі пристрасті» публікуються гострі матеріали.

«Вже не перший раз особисто до депутата Самарського зверталися чиновники з міськради з проханням пом´якшити тон публікацій на інформаційному ресурсі, розпочати висвітлювати події, що відбуваються в місті в позитивному стилі», - зазначає Ірина Веригіна.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.