Тимошенко сьогодні не у СІЗО. А завтра?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 24.05.2011 18:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14110

Після палкого прийому Юлія Тимошенко покинула “гостинні” стіни ГПУ.

Тимошенко вважає, що Генеральна прокуратура скасувала постанову про її затримання під тиском громадськості та журналістів, повідомляє її персональний сайт.

"Я переконана, що у них ще зі вчорашнього дня було прийнято рішення арештовувати, був підготовлений Печерський суд, в Печерському суді були вже заздалегідь виписані всі рішення на арешт… Вони діяли так, ніби у них всі питання вирішені і вони тільки проводять формальності. У мене немає сумніві, що вони переглянули по ходу своє бажання мене помістити у в’язницю тільки під тиском людей, під тиском громадянського суспільства, засобів масової інформації, депутатів і, думаю, міжнародної спільноти", - сказала Юлія Тимошенко після майже 8-годинного перебування у Генеральній прокуратурі.

За її словами, сьогодні після прибуття до Генеральної прокуратури її обшукали та вилучили особисті речі. "Я ніколи такого приниження не переносила, коли внаслідок незаконних дій нахабно обшукують, забирають і описують особисті речі, під тиском проводять незаконні слідчі дії… Від моменту пред’явлення обвинувачення до моменту завершення досудового слідства пройшло приблизно чотири години. Ніхто не хоче зясовувати істину", - переконана вона.

Лідер партії "Батьківщина" також повідомила, що сьогодні в коридорі перед кабінетом, в якому проводилися слідчі дії, знаходилася велика кількість правоохоронців у масках. "Я зробила фотокартки з коридорів, які були забиті омоцівцями в масках, які заблокували всі входи і виходи", - додала вона.

Юлія Тимошенко переконана, що швидкість, з якою слідчий провів слідчі дії, завершив досудове слідство та пред’явив обвинувачення, ще раз підтверджують замовність цієї справи. "Усе це сфабриковано цинічно, без будь-якого натяку на закон, тому що вони знають, що суду немає, і вони знають, що яку б постанову, рішення вони не написали, суд просто підпише і освятить", - вважає лідер партії "Батьківщина".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.