МВС публічно визнає, що не може гарантувати безпеку громадян та їхнього майна

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 26.05.2011 13:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14134

З настанням літа у Києві зросла кількість пограбувань, предметами яких стають жіночі ювелірні прикраси, насамперед золоті ланцюжки.

Про це повідомив начальник Центру громадських зв’язків ГУ МВС України в м. Києві Володимир Поліщук.

«З настанням теплих днів у Києві значно скоротилася кількість кишенькових крадіжок, втім відчутно збільшилася кількість пограбувань жінок, зокрема їхніх ювелірних прикрас», - сказав він, зауваживши, що лише за останню добу було зареєстровано в різних районах столиці 10 пограбувань, у 4 з яких жертвами стали саме жінки, в яких зловмисники зірвали з шиї золоті прикраси.

В одному з таких випадків, зазначив Поліщук, грабіжника було затримано.

Враховуючи тенденцію, що складається, столична міліція наполегливо просить жінок по можливості якнайменше демонструвати свої ювелірні прикраси, особливо у вечірній час.

Також міліція просить жінок, які повертаються додому пізно ввечері, домовлятися зі своїми близькими, щоб ті їх зустрічали.

Від “Аратти”: кримінальні злочинці - це не мирні демонстрації громадян, які протестують проти зазіхання влади на їхні права.

Між тим, саме на розгонах демонстрацій та силових акціях проти підприємців задіяно сотні співробітників міліції. А чи не варто було б панові Могильову викристати ці сили за призначенням, не для боротьби з громадянами, а зі злочинцями?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.