100 днів “Камеді клабу”

Автор/джерело -  © 5 канал



Дата публiкацiї - 10.11.2006 16:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1414

В Українському домі звершило роботу розширене засідання уряду та антикризової коаліції (АКК), на якому обговорювали результати ста днів спільної роботи.

Урочисте зібрання відкрила координатор парламентської більшості Раїса Богатирьова. Після гімну України слово взяв прем’єр Віктор Янукович. Він відзначив здобутки свого уряду, а появу Антикризової коаліції назвав остаточною крапкою в політиці закритих дверей.

На думку Януковича "Партія регіонів", соціалісти та комуністи показали приклад європейських принципів формування влади.

На засіданні виступив і голова Верховної Ради Олександр Мороз, який зазначив, що шляхУ назад у політичної реформи немає. Він закликав Президента зібрати круглий стіл, щоб узгодити деталі подальшої побудови парламентсько-президентської республіки. Спікер заявив, що чи не вперше в Україні уряд і парламент працюють злагоджено.

Віктор Янукович, прем’єр-міністр України:

"- Тим, хто намагається перешкодити процесу розширення коаліції я би хотів сказати словами відомого кіногероя: не залежно від того є життя на Марсі, чи нема, Новий Рік все одно наступить!"... [тривалі оплески - ред.] (...) І найголовніше, ми відновили дружні і партнерські стосунки з нашими російськими колегами. Взаємини, що грунтуються на взаємопорозумінні і повазі. Ми відновили діалог між бізнесом і владою, що вже почав приносити перші результати. Коаліційному уряду вдалося, підкреслюю, ринковими методами знизити ціни на бензин".

Олександр Мороз, Голова Верховної Ради:

"- Сьогодні парламент України і уряд України не опоненти, не конкуренти, а партнери по відповідальності перед народом України за реалізацію внутрішньої і зовнішньої політики. Це колосальний аргумент на користь політичної реформи хто б що не говорив про неї сьогодні".

У відповідь на зібрАння Антикризової коаліції в Українському домі, лідерка БЮТ Юлія Тимошенко проводить прес-конференцію "100 днів - 100 бід".

Тимошенко назвала "Камеді клабом" урочисте зібрання АКК та Уряду

Тимошенко розкритикувала досягнення нинішнього уряду.
Зокрема вона зазначила, що за її премєрства уряд збільшив на 70 відсотків доходну частину бюджету, у той час як нинішній Кабмін відновив усі тіньові схеми. Згадала лідерка БЮТу і підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Юлія Тимошенко, Лідерка БЮТ:

"- За 100 днів роботи мого уряду тарифи на комунальні послуги абсолютно не підвищувались. Це і була стабільність. Уряд Януковича допустив зростання тарифів у 2.5 - 4 рази".

Урочисте зібрання Антикризової коаліції та Уряду в Українському домі вона назвала "камеді клабом".

Юлія Тимошенко, Лідерка БЮТ:

"- Я знаю, що сьогодні у нас відбулися певні події в Українському Домі, цікаві події. В Українському Домі сьогодні коаліція антикризова разом з Януковичем звітувала про свої сто днів. Я думаю, що якщо хтось з Вас був присутній там, в цьому Українському Домі, це було цікаво. Це практично, ну такий собі "Камеді клаб". Там с кожного слова можно просто без будь-яких коментарів, "ноу коммент", отримувати глибоке задоволення".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.