Чому Фірташ боїться судитися з Тимошенко?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 27.05.2011 14:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14146

Фракція «БЮТ-Батьківщина» вимагає від Дмитра Фірташа зголоситися до американського федерального суду Південного округу Нью-Йорка й отримати повістку – особисто чи через свого представника.

Вимога спричинена отриманою щойно інформацією про те, що власник РУЕ ухиляється від отримання повістки до суду, повідомляє прес-служба партії..

«Фірташ як член корупційного клану у газовій сфері, який очолює Янукович та до якого входять Сергій Льовочкін, Юрій Бойко та Валерій Хорошковський, ухиляється від американського правосуддя, бо знає, що чесний суд для них – програшний», - підкреслюють у «БЮТ-Батьківщині».

«Члени цього угрупування, як відомо, вступили в злочинну змову один з одним і організували навмисний програш «Нафтогазом» 12,1 мільярдів кубометрів державного газу тіньовій компанії «Росукренерго», про причетність до якої зазначених осіб добре відомо», - йдеться в коментарі фракції.

Оскільки судова система Україні повністю підконтрольна групі РУЕ на чолі з Януковичем, Тимошенко, аби захистити інтереси держави від осіб, які вступили в злочинну змову, мусила звернутися до американського суду.

У разі програшу в американському суді РУЕ повинна буде повернути Україні втричі більше, ніж забрала у держави.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.