ГПУ знайшла кримінал у підготовці до Євро-2012. Зрозуміло, за попередьої влади

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 27.05.2011 17:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14149

Перевірки органів прокуратури виявили низку порушень при використанні бюджетних коштів, виділених для підготовки та проведення в України фіналу Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

Як повідомили у відділі зв'язків зі ЗМІ Генпрокуратури, прокуратура Печерського району Києва порушила кримінальну справу за частиною 5 статті 191 та частиною 2 статті 366 Кримінального кодексу України відносно директора держпідприємства, через дії якого на демонтаж пластикових сидінь стадіону ДП НСК "Олімпійський" витрачено зайвих близько 250 тисяч гривень.

Прокуратура Львівської області в інтересах держави в особі Кабінету міністрів пред'явила позов до господарського суду області про визнання недійсним договору, на виконання якого з державного бюджету іноземної компанії сплачено 15,1 мільйона гривень, хоча фактична вартість виконаних робіт, за висновками контрольно-ревізійного управління в області, становить 180 тисяч гривень.

Згідно з інформацією, прокуратура Києва проводить перевірки з питань законності використання бюджетних коштів, виділених на підготовку до проведення в України Євро-2012 при закупівлі товарів, робіт і послуг КП "Київський метрополітен" і КП "Міжнародний аеропорт "Київ".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.