МВС стверджує, що нардеп Шкіль скоїв ДТП у нетверезому стані

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 30.05.2011 12:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14154

Міністерство внутрішніх справ заявляє, що має висновки медиків про виявлення алкоголю в крові депутата Верховної ради, члена фракції “БЮТ-Батьківщина” Андрія Шкіля під час ДТП за його участю, що сталась у Києві 6 травня.

Про це повідомило джерело у МВС.

Депутат уже був допитаний щодо ДТП. "Шкіль каже, що був тверезий, хоча в нас є дані медиків, які брали кров, про те, що в крові в нього було виявлено алкоголь", - розповіло джерело.

З його слів, депутат із цим категорично не згодний і буде оскаржувати такий висновок медиків.

Розслідування ДТП триває.

Як повідомлялося раніше, МВС очікує результатів автотехнічної експертизи для визначення причин ДТП за участю Шкіля. Шкіль був госпіталізований після ДТП у Києві в ніч на 7 травня.

Автомобіль Nissan Qashqai, за кермом якого він перебував, рухався з боку проспекту Науки в напрямку вулиці Промислової і з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіштовхнувся з автомобілем Volkswagen, що рухався назустріч.

У результаті аварії постраждав тільки сам депутат.

Нагадаємо також, 17 квітня у ДТП загинув нардеп-регіонал Микола Лісін. Автомобіль Lamborghini під кермуванням депутата врізався у рекламний білборд по вулиці Заболотного в Києві. Лісін помер на місці події. У ДАІ повідомили, що Лісін не був пристебнутий паском безпеки.

Як з’ясувалося пізніше, швидкість автомобіля, за кермом якої розбився нардеп у момент зіткнення складала до 270 км/год.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.