Бютівці вимагають заслухати Пшонку про політичні репресії

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 30.05.2011 12:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14155

Фракція “БЮТ-Батьківщина” вимагає заслухати у парламенті звіт Генерального прокурора в звязку з продовженням політичних репресій щодо Юлії Тимошенко.

Відповідну пропозицію вніс лідер фракції Іван Кириленко у понеділок під час погоджувальної ради лідерів парламентских фракцій та комітетів, повіжомила прес-служба партії.

"Ми не можемо залишати без відповіді те, що сьогодні відбувається з опозицією і її лідерами, ви повинні нас почути", - зазначив Кириленко та додав, що на минулому тижні всі стали свідками тогоо, що Юлію Тимошенко можуть будь-якої миті арештувати, "а що далі відбувається ми бачимо на прикладі Макаренка, Діденка, Луценка".

Кириленко також заявив про готовність фракції зняти з розгляду у середу всі свої законопроекти та просить Парламент скасувати закони, які, зокрема, регулюють питання статус суддів та питання терміну ознайомлення зі справою та ухвалити нові, які внормують діяльність правової системи в державі.

Окрім того БЮТ наполягає на ухваленні закону по суд присяжних, внесеного депутатом Сергієм Власенком. "Ми за конструктивну роботу, потрібно лише вирішити одне питання - випустити на волю політв'язнів та припинити переслідування Юлії Тимошенко", - підкреслив Кириленко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.