Янукович закликав Азарова напружити фантазію і повідати народу про досягнення

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 30.05.2011 23:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14160

Президент Віктор Янукович закликав владу активніше інформувати суспільство про свою діяльність та плани.

"Безумовно, нам і в кожному регіоні, і в цілому по державі треба більше людям розповідати, що ми до кінця року зробимо. Ми маємо, зокрема, продемонструвати наші досягнення", - сказав Янукович, виступаючи на засіданні Координаційної ради з питань підготовки та відзначення 20-ї річниці незалежності України.

Серед іншого, Президент нагадав про нещодавнє рішення до кінця поточного року добудувати цілу низку незавершених об'єктів - лікарень, шкіл тощо.

Також він зауважив, що було вирішено у 2011 році побудувати не менше півтори тисячі кілометрів доріг, що практично майже в 10 разів більше, ніж два роки тому.

"Що стосується наступних років, ми на 2012 рік обов'язково ще збільшимо обсяги будівництва доріг... Ми повинні будувати доріг до 2000 кілометрів на рік", - переконаний президент.

"Це перспектива, яку люди повинні знати: з часом ми подолаємо цю проблему, що роками, а то й десятиліттями в нашій країні не вирішувалася", - додав він.

Що стосується критичних зауважень, то Янукович переконаний, що їх боятися не треба.

"Критика, яка зараз лунає, - це добре", – сказав він, додавши, що конструктивна критика лише допомагає в роботі.

"Для нас дуже важливо, щоб з року в рік суспільство єдналося навколо програм розбудови нашої держави на всіх рівнях", - резюмував глава держави.

Нагадаємо, 23 травня Янукович попросив Кабмін і місцеву владу підготувати звіти про результати своєї роботи в першому півріччі поточного року.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.