Алкоголь в крові Шкіля народився виключно у фантазіях керівництва МВС

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 31.05.2011 17:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14177

Депутат Верховної Ради, Андрій Шкіль вважає, що заява Міністерства внутрішніх справ про те, що воно має в своєму розпорядженні висновки медиків про виявлення в його крові алкоголю, під час дорожньо-транспортної пригоди за його участю, спрямовані на його дискредитацію як опозиціонера.

Про це повідомив помічник нардепа Олександра Чуватіна.

«Все, що кажуть представники Міністерства внутрішніх справ - це повна профанація ... тому що це опозиційний депутат, тобто показати, що опозиція у нас ось така ось», - підкреслила вона.

Чуватіна підкреслила, що раніше лікарі стверджували, що в його крові алкоголю не було.

«Лікарі, які проводили всі обстеження і в амбулаторному режимі, коли там, на місці реанімації забирали, вони стверджували, що алкоголю в крові немає», - підкреслила помічник.

При цьому вона зазначила, що тест на наявність алкоголю в його крові таки проводився, але досі Шкіль не отримав його результатів.

Як повідомлялося раніше, народний депутат від фракції «БЮТ-Б» 7 травня потрапив у ДТП, в результаті якого отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований. Днями у ЗМІ з´явилася інформація, що в момент ДТП народний депутат був п´яний. Міністерство внутрішніх справ заявляє, що має в своєму розпорядженні висновки медиків про виявлення алкоголю в його крові.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.