Янукович сказав, що заважає покращити добробут кожного вже сьогодні

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 1.06.2011 13:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14185

Уряду нелегко працювати в 2011-му, бо Україна має сплатити 189 млрд. грн. зовнішнього боргу.

Про це сказав Віктор Янукович на розширеному засіданні уряду, присвяченому розгляду тарифів на житлово-комунальні послуги .

"Уряду минулого року було нелегко через економічну кризу. Цього року до цих проблем додалася ще проблема зовнішнього боргу. 189 млрд гривень нам треба сплатити. Все це з громадян, з платників податків. Це величезний тягар для нашої країни"

Він наголосив, що борг зможуть виплатити тільки тому, що зростають економічні показники.

"У нас є успіх. Минулий рік був визначальним. У цілому я позитивно оцінюю роботу уряду. Нам багато чого вдалося зробити — ми розпочали реформи, врешті-решт навели порядок у фінансах, припинили зростання економічної кризи", - сказав Янукович.

Президент відзначив, що темпи зростання в державі повільніші, ніж було заплановано.

"Я казав, що економічна криза минає повільно. Не так як би нам хотілося, але зростання почалося. Ми це визнаємо, і люди це розуміють".

Від “Аратти”: на жаль Віктор Федорович не пояснив цікавий і суто український феномен: попри те, що рівень життя більшості громадян стрімко падає, практично пропорційно зростає матеріальне благополуччя чиновників та наближених до них осіб. При тому, чим більша посада - тим помітніше покращення життя посадової особи.

Він також, чомусь не пояснив й інший феномен: попри проголошену ним тотальну економію бюджетних коштів, державні службовці купують не тільки розкішні автівки, а й закуповують за бюджетний кошт пальне по фантастично високим цінам.

То про що далі казати?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.