Тимошенко назвала сьогоднішнє засідання уряду театром

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 1.06.2011 15:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14190

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає критику роботи Кабміну Миколи Азарова з боку Президента Віктора Януковича, яка пролунала сьогодні на засіданні уряду, показовим перекладанням відповідальності за недолугу соціально-економічну політику.

"На сьогоднішньому засіданні уряду Янукович зробив спробу перекласти з себе відповідальність як з керівника Партії регіонів на Азарова, якого вони в найближчий час збираються з посади звільняти. І, таким чином, свою провальну політику він хоче перекласти на іншого лідера Партії регіонів і, таким чином, Президент себе намагається відмежувати від провалів, які сьогодні є в їх політиці", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні на брифінгу у Верховній Раді.

На думку лідера партії "Батьківщина", партія влади, влаштовуючи такі "показові виступи", переслідує мету відволікти увагу суспільства від значущих проблем. "Ми сприймаємо сьогоднішнє засідання уряду і критику від Януковича до Азарова як театр, яким вони хочуть вводити далі в оману суспільство і перекладати один з одного відповідальність, яку вони несуть спільно і, в першу чергу, Президент", - пояснила вона.

"Янукович вважає відповідальним за безлад в країні Азарова. Цар чесний та добрий, а слуги – дурні й некомпетентні. Скоро всі азарови закінчаться. З повноваженнями, які привласнив собі Янукович, він відповідальний не лише за ситуацію в країні, а й за перегорілі лампочки в під'їздах. Азаров-Фунт", - додала Юлія Тимошенко на своїй сторінці у Twitter.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.