Діалог влади з народом. За протести проти закриття школи батькам і дітям погрожують фізичною розправою

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 2.06.2011 12:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14202

Керівнику ініціативної групи батьків, які виступають проти закриття школи № 111 в Донецьку, Ірині Кругловій погрожували невідомі.

Як повідомляє «Сегодня», про це розповіла сама Круглова.

«До мене в понеділок біля школи двоє хлопців молодих років по 25 підійшли і кажуть: «Сильно глазастая ? Сильно ротастая? Глаза повыкалываем, язык отрежем, а твоему сыночку (у Ірини син 4-класник. - Ред.) ноги переломаем», - заявила вона.

Круглова мала намір написати заяву про це в УБОЗ.

Також вона повідомила, що у багатьох батьків керівники на роботі кажуть, що звільнять, якщо ті будуть підтримувати школу.

Як повідомлялялося раніше, керівництво райвідділу освіти в Донецьку вимагало від директора школи № 111 зібрати заяви від батьків про добровільне переведення їх дітей до іншого навчального закладу. У відповідь вчителі показали завідуючій постанову Ворошиловського районного суду від 27 травня про призупинення дій щодо закриття школи № 111, але «завідувачка ніяк не відреагувала на це рішення».

Представники педагогічного колективу також уточнили, що керівник районного відділу освіти вимагала, щоб батьки писали ці заяви заднім числом - до 27 травня, тобто до рішення суду.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.