Журналістам, які зібралися у Межигір’ї, хотіли подарувати квіти і торт. Все дісталося охороні

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 6.06.2011 10:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14227

6 червня близько шістдесяти журналістів прибули до резиденції Віктора Януковича у Межигір’ї, щоб проконтролювати виконання рішення суду, який заборонив їм проводити пікетування.

Проте коли з резиденції виїхав кортеж Віктора Януковича, він на великій швидкості проїхав повз журналістів, які зібралися біля воріт.

Слідом за кортежем виїхала машина прес-секретаря Януковича Дарки Чепак. Чепак вийшла до журналістів з великим букетом троянд і почала роздавати їх колегам, вітаючи з професійним святом. Однак присутні відмовилися брати квіти. Тоді вона відкрила багажник автомобіля, де лежав багатокілограмовий торт з написом "З днем журналіста".

На питання, чому президент не зупинився, Чепак відповіла: "Він поїхав на роботу". За її словами, "сьогодні у президента запланована зустріч з керівниками провідних засобів масової інформації".

Торт від Дарки Чепак залишився охороні

На питання, чому Янукович не запросив журналістів до Межигір’я, як обіцяв ще рік тому, Чепак відповіла: "Запитайте про це на прес-конференції президента, яка запланована на кінець червня-початок липня".

Оскільки журналісти не взяли квіти, Чепак поклала їх на землю біля в’їзду до резиденції. Торт вона поклала на сходи комендатури Межигір’я, після чого поїхала до адміністрації президента. Однак ні квіти, ні торт ніхто з журналістів не взяв.

Як відомо, в червні 2010 року під час прес-конференції Януковичу було поставлено запитання щодо відчуження державної резиденції Межигір'я та його нереагування на чисельні журналістські розслідування.

Янукович висловив готовність одразу після прес-конференції показати журналістам Межигір'я. Однак пізніше з невідомих причин цей захід було скасовано.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.