Тимошенко пересвідчилася, що її замовили

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 8.06.2011 18:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14259

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявляє, що процедура прийняття ухвали Апеляційним судом Києва свідчить про замовний характер відмови суду у задоволенні скарги на порушення “газової” кримінальної справи.

"Суд за п’ять хвилин зміг не тільки вивчити всі обставини, не тільки проаналізувати всю нашу аргументацію, за п’ять хвилин він встиг прийняти рішення і надрукувати. Це – обличчя українського правосуддя", - заявила Юлія Тимошенко у середу журналістам після засідання суду, повідомляє її персональний сайт.

Вона звернула увагу представників ЗМІ на те, що суд перебував у нарадчій кімнаті всього кілька хвилин.

"Це говорить про те, що суд в нарадчій кімнаті нічого не вирішував, що все було вирішено далеко до того, як почалося це засідання. Це значить, що всі рішення суду були написані заздалегідь. Бо за п’ять хвилин надрукувати, осмислити, підготувати рішення, порадитися в нарадчій кімнаті – треба хоча б годину. І то замало для такої справи", - переконана Юлія Тимошенко.

У свою чергу, захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко додав, що про замовний характер негативного рішення Апеляційного суду свідчить і відсутність аргументації з боку представників обвинувачення.

"Будь-яких аргументів, будь-яких пояснень, будь-яких розумних доводів від прокурора не пролунало практично з жодного питання, незважаючи на те, що кожен рядок в постанові був спростований у виступі Юлії Володимирівни", - зазначив він.

"Це теж є яскравим свідченням того, що в принципі немає у нас прокуратури незалежної, немає у нас незалежного суду. Суд не захотів звертати на це увагу, суд вирішив сховатися за формальними надуманими ознаками, які абсолютно не відповідають вимогам закону", - підсумував Сергій Власенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.