Тимошенко не отримувала офіційного запрошення на сесію ПАРЄ

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 16.06.2011 11:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14327

У представництві Парламентської асамблеї Ради Європи заявили, що керівництво цієї організації не надсилало офіційного запрошення Юлії Тимошенко для участі в сесії ПАРЄ, яка відбудеться в Страсбурзі з 20 по 24 червня цього року.

"Список почесних гостей і виступаючих на сесії затверджено і не підлягає змінам", - повідомили в представництві.

На уточнююче питання, чому в пресі з'явилася інформація про офіційне запрошення Тимошенко на сесію ПАРЄ, в представництві припустили, що таке запрошення могло надійти від представників Європейської народної партії і уточнили, що процедури ПАРЄ припускають, що окремі політичні групи можуть запрошувати окремих осіб.

При цьому в представництві вкотре наголосили, що офіційного запрошення як почесного гостя і виступаючого на сесії для Юлії Тимошенко не було.

Представник України у Парламентській асамблеї Ради Європи Микола Точицький підтвердив інформацію, що ПАРЄ не скеровувало офіційного запрошення Юлії Тимошенко для участі в сесії.

Нагадаємо, сесія ПАРЄ відбудеться 20-24 червня в Страсбурзі. Виступ українського Президента заплановано на вівторок, 21 червня.

Як повідомлялося раніше, Юлія Тимошенко отримала запрошення відвідати 21-22 червня сесію Парламентської асамблеї Ради Європи, яка відбудеться в Страсбурзі, і звернулася щодо цього до слідчого Генпрокуратури з проханням дозволити їй виїзд з країни.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.