Справа Гонгадзе. Теличенко сподівається, що справу Пукача повернуть у ГПУ

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 16.06.2011 17:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14338

Представник інтересів удови журналіста Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко сподівається, що суд поверне справу проти Олексія Пукача на додаткове розслідування.

Про це вона заявила в коментарі журналістам перед початком засідання.

"Я сподіваюся, що сьогодні відбудеться судове засідання з попереднього розгляду справи за обвинуваченням Пукача. Дуже сподіваюся, що вже сьогодні суд дасть відповіді на ті питання, на які він повинен відповісти в ході попереднього розгляду", - сказала Теличенко.

"Також я сподіваюся, що суд прислухається до моїх аргументів і поверне справу для додаткового розгляду, адже на етапі досудового розслідування допущено так багато порушень прав і порушень вимог Кримінально-процесуального кодексу, що усунути їх у ході судового слідства вже неможливо", - відзначила адвокат.

Вона також нагадала, що попереднє засідання проводиться в закритому режимі.

"Але цей тільки початок, що воно закрито. Просто процедура на цьому етапі не дозволяє вимагати, щоб воно було відкритим і не дозволяє просити експертизу обвинувального висновку на предмет наявності там державної таємниці. Насправді, держтаємниці там так багато, що кіт наплаче більше, ніж там її є", - вважає вона.

За словами Теличенко, на першому засіданні по суті, буде подане клопотання про розгляд справи у відкритому режимі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.