Януковичі спрямували своє “шоу говнометів” і на Луценка, і на Ющенка

Автор/джерело -  © “Українська правда”



Дата публiкацiї - 16.11.2006 11:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1436

Партія регіонів заявляє про спробу тиску з боку Секретаріату Президента на голову Печерського райсуду Києва, до якого передані протоколи про корупцію міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Про це з трибуни Верховної Ради у четвер заявив член Партії регіонів Юрій Мірошниченко.

"Напередодні розгляду в Печерському районному суді відомої справи Луценка голова цього суду Колесниченко неодноразово викликався до секретаріату президента", - сказав він.

У зв’язку з цим Партія регіонів звертається до президента Віктора Ющенка, генпрокурора Олександра Медведька та Вищої ради юстиції, "щоб всі ці державні інституції здійснили відповідне реагування".

"А до Верховної Ради ми звертаємось з тим, щоб ми як орган вищої законодавчої влади здійснювали контроль за тим, щоб правосуддя, права громадян ніколи і ніким не порушувалися", - сказав Мірошниченко.

Як відомо, у середу протоколи щодо корупційних дій Луценка, складені Генпрокуратурою, були спрямовані до Печерського районного суду Києва для розгляду справи по суті.

Раніше заступник генпрокурора Ренат Кузьмін заявив, що на Луценка складений протокол про корупцію.

Водночас у середу під час засідання комітету Верховної Ради з питань боротьби з корупцією та оргзлочинністю Луценко назвав звинувачення на свою адресу "шоу говнометів".

Від “Аратти”. Ну, яку назву в народі має "антикризова коаліція", такий продукт вона і виробляє.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.