Нардепи пікетують Європарламент, де виступає Янукович

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 21.06.2011 14:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14372

Народні депутати України Володимир Ар’єв, Олесь Доній та Еліна Шишкіна разом із представниками французької та німецької діаспор під стінами Ради Європи влаштували пікет на підтримку українських політв’язнів.

Про це повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

У той час, поки Президент України Янукович під час виступу з трибуни ПАРЄ заявляє європейцям про те, що кримінальні справи проти колишніх високопосадовців не мають політичного підтексту, плакати пікетувальників говорять про протилежне.

«Янукович вбиває демократію», «Янукович! Виконай резолюцію Європейського парламенту», «Ні - політичним репресіям в Україні», «Досить брехати Європі» - написано на плакатах, які тримають в руках пікетувальники.

Як повідомлялося раніше, сьогодні у Страсбурзі Президент Янукович виступає з промовою перед депутатами Європарламенту. У своєму виступі від розповість про реформи в Україні, про становлення демократії та відповість на питання європейських депутатів.

Між тим, українське представництво у Страсбузі вже шокувало депутатів парламенту об'єднаної Європи дзвінками з проханням не задавати нашому гаранту незручних запитань.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.