Нардепа-регіонала підозрюють у махінаціях?

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 22.06.2011 20:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14397

Як повідомляє прес-служба громадського об´єднання мешканців котеджного містечка «Олімпік Парк», інформація про те, що Владислав Лук´янов, народний депутат від Партії регіонів, придбав девелоперський проект у К. Дмитрієва та Н. Лагуна, досі не підтверджена документально.

Незважаючи на численні прохання продемонструвати хоча б якісь документи, які б підтвердили, що проект котеджне містечко «Олімпік Парк» перейшов у власність або в управління Лук´янова і афільованих з його активами структур, цього не було зроблено. Також відсутні будь-які докази того, що Кирило Дмитрієв та Микола Лагун вийшли з проекту.

Той факт, що інформація про зміну власника активно поширювалася в ЗМІ з боку власників проекту, а якісь підтвердження цього відсутні, на думку інвесторів Олімпік Парку, може означати, що передача власності відбулася «віртуально», виключно для введення в оману інвесторів та громадськості .

Причиною такої містифікації, відзначає голова громадського об´єднання, може бути спроба Кирила Дмитрієва відмежуватися від участі в проекті, який вже 3 роки демонструє неефективність управління компаній, задіяних в будівництві колись перспективного містечка для середнього класу. Очевидно, що напередодні призначення керівником Російського Фонду Прямих Інвестицій, Дмитрієв міг як повністю позбутися проблемного активу, так і вивести себе з-під гніву інвесторів та уваги преси, заявивши про продаж і поширивши цю інформацію в ЗМІ.

ГО «Об´єднання мешканців котеджного містечка « Олімпік Парк» звертає увагу, що згідно з офіційним повідомленням на сайті проекту, Лук´янов придбав котеджне містечко ще в лютому 2011 р., а представники Дмитрієва продовжували переговори з інвесторами навіть у травні 2011 р., ні словом згадується то , що вони до «Олімпік Парку» вже не мають ніякого відношення.

Нагадаємо, проект зведення котеджного селища «Олімпік-парк» реалізується в 19 км від Києва (по Житомирській трасі). На ділянці площею 290 га до кінця 2009 р. зводилися котеджі, але в кінці 2009 р. будівництво котеджів та об´єктів інфраструктури було повністю зупинено. Проектом передбачено будівництво трьох черг будинків. Перша черга мала бути побудована (відповідно до договорів між інвесторами та «Траверс-Будом») ще в 2009 р., але тепер на території містечка є лише кілька будинків, придатних для житла і повністю відсутня обіцяна інфраструктура. «Олімпік Парк» - спільний проект банкіра Миколи Лагуна (глава наглядової ради Дельта Банку) та Кирила Дмитрієва (генеральний директор Російського Фонду Прямих Інвестицій).


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.