Київраду влаштовує віртуальний Космос

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 23.06.2011 11:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14404

Київська міськрада відмовилась вносити на розгляд сесії проект рішення про дострокове припинення повноважень київського міського голови Леоніда Черновецького.

Відповідний проект рішення, який був запропонований головою фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київраді Тетяною Меліховою, підтримали 31 депутат міської ради.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день київська і Генпрокуратура розслідують близько 20 справ, по яких проходять чиновники з "молодої команди" Черновецького. Правоохоронні органи порушили кримінальні справи стосовно чиновників київської мерії на загальну суму понад 182 млн грн.

Якщо справи доведуть до кінця, то є ймовірність, що Черновецького можуть притягнути до кримінальної відповідальності.

Водночас, експерти вважають, що Леонід Черновецький і члени його "молодої команди" будуть балотуватися до Верховної ради за мажоритарним округом.

Від “Аратти”: в усіх демократичних країнах, тобто країнах де існує не фікція а самоврядування, позитивна репутація міського чи селищного голови є головною умовою його перебування на владній посаді. І це зрозуміло, бо місцева громада може викинути з владного крісла обранця у будь-який час. І тому владу там не використовують для покращення особистого добробуту посадових осіб.

Який авторитет має столичний міський голова? Напевно немає сенсу зайвий раз повторювати те, що загальновідомо. Щоправда, киянам не відомо де він перебуває: чи то у космосі, чи то у бігах.

Незабаром у Києві відбуватиметься Євро-2012. А це приверне увагу не тільки спортивних журналістів. І який імідж буде у столичної громади, в якій громадяни фактично подарували владу невідомо кому?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.