Шизофренія “русского міра”: мешканців Криму закликали не купувати “бандерівські товари”

Автор/джерело -  © ТСН.ua



Дата публiкацiї - 23.06.2011 12:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14407

Активісти проросійських організацій роздають листівки із закликом “повністю витиснити з Криму бандерівські товари” - пиво “Львівське”, молочні товари фірми “Галичина” і мінералку “Моршинську”.

Терміново лікаря! Листівка із закликом до кримчан не купувати “бандерівські” товари

В Сімферополі активісти "Русского общєства Крима" 22 червня роздавали листівки із закликом до кримчан не купувати "бандерівські" товари, вироблені на Заході України.

Листівки роздавали на Центральному та Куйбишевському ринках, площі Радянській. У них міститься заклик не купувати такі товари, вироблені на Західній Україні, як пиво "Львівське", молочні товари фірми "Галичина" і мінералку "Моршинську".

"Ми поставили по активісту також в Саках і Білогірську, - повідомив заступник голови "Русского общества Крыма" Павло Шперов, - Ми вирішили провести нашу акцію для того, щоб дати нашу відповідь бандерівцям, які принижували наших ветеранів у Львові. Мітинги і ходи - це добре, але дуже дієво, на наш погляд, покарати наших західноукраїнських "друзів" рублем".

"Найпростіший спосіб - це не купувати їхні товари. Тоді вони задумаються, чи варто їм проводити подібні акції надалі, і чи варто з нами сваритися. Вони це зрозуміють - зрозуміло, перший час будуть глузування, вони вирішать, що це чергова піар-акція, розрахована на 2-3 дні, але ми будемо проводити її доти, поки повністю не витиснемо з Криму бандерівські товари. Ми створимо список конкретних товарів, і будемо добиватися своєї мети".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.