Янукович і Путін торгуватимуться за Митний союз і “дешевий газ”

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 24.06.2011 21:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14417

Президент України Віктор Янукович та прем’єр-міністр РФ Володимир Путін у суботу 25 червня в Криму проведуть переговори по цілому комплексу питань, зокрема по Митному союзу та знижкам на газ.

Про це повідомило джерело у керівництві Криму.

"Головною темою переговорів стануть Митний союз, перспективи європейської інтеграції України,.. обговорять можливості зниження ціни на російський газ для Україні", - розповіло джерело.

Як повідомляється, Янукович і Путін скорегують також плани спільних українсько-російських заходів до кінця цього року, а також деякі питання міжнародної політики, які представляють взаємний інтерес. Зокрема, мова буде йти про врегулювання конфлікту у Придністров’ї та ситуацію у Білорусі.

Раніше повідомлялося, що Путін найближчим часом приїде до Криму. Директор Інституту світової політики Олена Гетьманчук з посиланням на російських дипломатів повідомляла, що Україна запропонує Путіну умови газової знижки, на які Росія має погодитись.

Пізніше глава Адміністрації президента України Сергій Льовочкін повідомив, що Янукович зустрінеться з Путіним 25 червня в Криму.

Льовочкін у той же час не уточнив, які саме питання будуть обговорюватися під час цієї зустрічі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.