Суддя Кірєєв оголошував ухвалу прокуратурі і журналістам

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 26.06.2011 00:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14432

Суддя Печерського суду Родіон Кірєєв, після 6,5 годин перебування у дорадчий кімнаті таки оприлюднив рішення суду у справі Тимошенко.

У залі суду, в момент оголошення рішення, знаходилися представники обвинувачення і тележурналісти.

Юлія Тимошенко та Сергій Власенко після кількох годин очікування покинули приміщення суду, оскільки сьогодні закінчився термін ознайомлення з двома іншими кримінальними справами, визначений судом і потрібно було терміново прибути у ГПУ.

У рішенні суду, оприлюдненому сьогодні, відхилено всі клопотання, подані Власенком і Тимошенко, окрім призначення ще одного адвоката і направлення у ГПУ заяви про порушення кримінальної справи проти слідчого, який порушив кримінальні справи проти екс-прем'єра, для розгляду за належністю.

Тимошенко заявила, коментуючи ці події, що влада, відмовивши через свій кишеньковий суд у задоволенні її обґрунтованих клопотань, обрала шлях крайнього цинічного беззаконня.

"Суддя відмовив в усіх суттєвих клопотаннях. Вони таки обрали шлях крайнього цинічного беззаконня. Ну так, господарі життя...Тимчасово...", - написала Юлія Тимошенко на своїй сторінці у Twitter.

За її словами, сьогоднішнє рішення суду було прогнозованим. "Суддя одним вухом слухав нас, в другому - у нього суфлер з Адміністрації Президента. Феміда в Україні в одній руці з упаковкою грошей, а в іншій - з телефоном спецзв'язку адміністрації президента", - додала вона.

Тимошенко також подякувала своїм прихильникам та однопартійцям за підтримку у суді. "Пройшов ще один непростий день. Дякую всім, хто був в суді, на площі, хто в рукопашну захищав право на свободу, хто молився і хто вірує в Україну", - зазначила лідер партії "Батьківщина".

Суддя Печерського районного суду Києва Кірєєв призначив дату розгляду по суті кримінальної справи проти Юлії Тимошенко на 29 червня на 10:00,


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.