Табачнику і Герман перепало від гаранта

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 30.06.2011 15:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14464

Президент України Віктор Янукович розкритикував діяльність міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника з низки напрямків.

Сьогодні на засіданні Громадської гуманітарної ради під головуванням Президента актриса Ольга Сумська висловила стурбованість долею київської школи на розі вулиць Некрасова та Артема, зауваживши, що її закрили не відомо на який час.

На це Янукович сказав: "Не відома доля школи, як і не відома доля міністра".

У свою чергу, Табачник пояснив, що школа закрита на капітальний ремонт, і вона буде відкрита до наступного навчального року.

Також критика Януковича пролунала і через виступ радника Президента Ганни Герман щодо затягування із проведенням з'їзду вчителів.

"Питання з'їзду - це питання на Вашій совісті, на Вашій, Ганно Миколаївно, разом з Табачником. Якби Ви зайшли до мене один раз, і сказали, що Табачник цього не хоче робити, не виконує, він би виконав це бігом", - сказав Президент, і доручив підготувати з'їзд восени.

У відповідь Табачник повідомив, що з'їзд запланований на травень наступного року.

Президент не погодився з цією датою, і зазначив, що з'їзд має відбутися у вересні - максимум жовтні цього року. "Якщо Вам потрібна допомога, давайте, я Вам допоможу ... Швидко", - сказав Янукович.

Нагадаємо, раніше Янукович уже погрожував Табачнику звільненням.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.