Тимошенко каже, що гарант наших прав вже затвердив її вирок

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 1.07.2011 15:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14478

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко переконана, що в Адміністрації Президента вже готовий її обвинувальний вирок.

"Кілька годин тому у Януковича була "сходка", де були Хорошковський, Льовочкін, Портнов та Отрош (глава Печерського суду). Узгоджували мій вирок", - написала Юлія Тимошенко на своїй сторінці в Twitter.

Як відомо, Печерський районний суд переніс засідання з розгляду по суті справи Тимошенко на понеділок, 4 липня.

При цьому лідер партії "Батьківщина" зазначила, що вона і її захист не отримали змогу ознайомитися з матеріалами кримінальної справи і з обвинувальним висновком. "Ознайомитися ми не змогли ані з кримінальною справою, ані тим паче з обвинувальним висновком, якого у нас немає. Саме тому нам потрібні три дні для того, щоб ознайомитися частково із матеріалами кримінальної справи і з обвинувальним висновком", - сказала вона.

Крім того, Тимошенко звернулася до суду з клопотанням про надання часу для ознайомлення з матеріалами кримінальної справи. "Я думаю, що якщо ви неупереджено ставитеся до цього судового процесу і хочете, щоб ми як захист і я як людина, яку незаконно обвинувачують в неіснуючих злочинах, була підготовлена до процесу, я хотіла би, щоб ви нам дали не менше трьох тижнів, щоб ми мали можливість ознайомитися з матеріалами кримінальної справи, тому що ми не мали на це ані часу, ані можливості", - сказала Тимошенко, звертаючись до суду.

Однак суддя Родіон Кірєєв це клопотання проігнорував.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.