Під Печерським райсудом зібралися прихильники Тимошенко

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 4.07.2011 10:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14493

Під будівлею Печерського районного суду столиці, де розглядатиметься "газова справа" екс-прем`єр-міністра Юлії Тимошенко, зібрались прихильники лідера "Батьківщини".

Як повідомляється, підтримати Тимошенко прийшли представники "Фронту змін", народні депутати-бютівці Андрій Павловський та Андрій Шкіль.

Біля будівлі суду споруджено імпровізовану сцену, із колонок лунають українські народні пісні. Також під будівлею суду присутні опоненти Тимошенко.

Як відомо, у понеділок, 4 липня, о 10:00 Печерський районний суд міста Києва розглядатиме по суті кримінальну справу, порушену стосовно Тимошенко.

Під час засідання 29 червня Тимошенко висунула клопотання про те, щоб суд надав їй термін в три дні для того, щоб ознайомитись з матеріалами кримінальної справи. Після кількахвилинної перерви суд прийняв рішення відкласти засідання до 10.00 4 липня.

Тимошенко просила перерву для того, щоб "ознайомитись з обвинувачуваним висновком" та ще три тижні перерви, "щоб прочитати матеріали справи в нормальному темпі, а не по чотири тисячі сторінок на добу".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.