Нардеп Суслов не здивується поданню ГПУ про зняття з нього недоторканості

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 6.07.2011 17:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14530

Видалений з зали Печерського райсуду “бютівець” Євген Суслов не виключає, що генпрокуратура найближчим часом внесе до Верховної Ради подання про зняття з нього депутатської недоторканості.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу під час перерви у засіданні суду у справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

"Я не здивуюсь, коли вони вже завтра до Верховної Ради надішлють подання стосовно зняття з мене депутатських повноважень", - зауважив політик.

Розповідаючи про причину свого видалення з зали судових засідань, Євген Суслов наголосив, що під час процесу кричали усі.

"Судом це судилище назвати важко...Коли головуючий попросив піднятися, я й піднявся", - зазначив він.

Депутат також не виключив, що буде подавати до суду у зв'язку зі своїм видаленням з залу суду, а також поведінкою "Беркуту" у залі засідання.

"Хлопці з таким гратися не можна. Не можна давити журналістів, народних депутатів, бо терпець народу може увірватися", - додав політик.

На запитання журналістів, що їм робити у відповідь на дії міліції, Євген Суслов відповів так: "Потрібно змінювати цей режим. Виходьте на вулицю", - резюмував він.

Нагадаємо, що під час сьогоднішнього засідання Печерського райсуду з зали засідань було видалено "бютівців" Євгена Суслова та Михайла Косіва. Останнього було шпиталізовано.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.